«Ви є форпостом нашої Незалежності»: на Донеччині Президент Зеленський привітав воїнів ЗСУ зі святом

В День Збройних Сил Президент Володимир Зеленський прибув на Донбас, де привітав наші війська зі святом та вручив нагороди оборонцям країни. 

Фото: Донецька ОВА

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних Сил. Володимир Зеленський повідомив, що приїхав на Донбас, аби провести цей день з нашими бійцями. Зі Слов'янська він записав відеозвернення, де привітав захисників з їхнім святом та подякував за міць та незламність. 

«Сьогодні традиційно я зустрічаю цей день на передовій з нашими бійцями, сьогодні ми на Донбасі, зона бойових дій стала більшою, боротьба важчою, ціна вищою, але є те, шо лишається незмінним, сталим, сталевим — це ваша відвага, витримка, воля, а отже — наша свобода. Ваша незламність, а отже наша Незалежність, ваша звитяга і наша подяка за це, ваша мужність і наша гордість за це, гордість вами усіма». 

Президент також наголосив, що теперішній час — коли увесь світ бачить, хто такі українські захисники та захисниці. І попри те, що росія назвала свою армію другою в світі, усі бачать, кому належить перше місце. 

«Ми пишаємось нашими Сухопутними військами, ми пишаємось нашими Повітряними силами, ми пишаємось Військово-морськими силами, Силами Спеціальних операцій, нашою воєнною розвідкою, нашими штурмовими військами. Ми пишаємось усіма, пишаємось Збройними силами України», — додав глава держави. Зеленський подякував сім'ям захисників, а також попросив вшанувати усіх полеглих Героїв країни. 

Президент також роздав нагороди бійцям — надав захисникам звання Героїв України. Він наголосив: незабаром так само буде вручати нагороди нашим військовикам у вільних українських Донецьку, Луганську та в Криму.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev