Британські розвідники назвали наступну ціль путіна на Донбасі

На Донбасі російські війська зосередяться на взятті кількох невеликих міст протягом наступного тижня. Зокрема Сіверська та Долини на підступах до Слов'янська та Краматорська.

Британські розвідники назвали наступну ціль путіна на Донбасі/ фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Міські райони Слов'янська та Краматорська залишаються основними цілями на цьому етапі. Про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Twitter.

Росія продовжує намагатися підірвати легітимність української держави та встановити повний контроль над окупованими частинами України.

"Нещодавно це включало ініціативу побратимства російських і українських міст і регіонів для розвитку постконфліктних адміністрацій і указ, який полегшить українцям отримання російського громадянства", – йдеться у повідомленні.

Антиросійські настрої в окупованій Україні призводять до нападів на російських і проросійських чиновників. Призначена росією адміністрація Великого Бурлука визнала, що один із її мерів загинув 11 липня 2022 року внаслідок підриву автомобіля.

"Ймовірно, напади на чиновників посиляться. Посилюючи й без того значні виклики, з якими стикаються російські окупанти, і потенційно посилюючи тиск на вже скорочені військові формування та формування безпеки", – додають у розвідці.

Російські окупанти зазнали значних втрат на Слов'янському напрямку, провалили штурм і втекли.

Ворожі підрозділи вели штурмові дії, намагалися покращити тактичне положення поблизу Краснопілля, Довгенького, Мазанівки та Іванівки.

Українські воїни вміло оборонялися, завдали окупантам значних втрат і змусили їх тікати. З таким же результатом завершилася ворожа спроба розвідки боєм неподалік Долини.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev