До уваги переселенців з Луганщини: змінено порядок отримання гуманітарної допомоги

Старі гугл-форми для отримання гуманітарної допомоги закриті. Для тих жителів Луганщини, які не заповнювали жодної, відтепер діятиме єдина гугл-форма для всіх штабів області.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Всі гугл-форми для отримання гуманітарної допомоги, які були створені гуманітарними штабами Луганської області, відтепер закриті. Вся інформація, яка міститься в цих формах, зберігається та об’єднується в одну форму, - повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Внутрішньо переміщеним особам Луганської області, які не заповнювали жодної гугл-форми від будь-якого гуманітарного штабу Луганської області, слід заповнити форму за посиланням:

- гугл-форма для отримання безпосередньо в гуманітарному штабі

Форма заповнюється на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) одноразово.

- гугл-форма для отримання «Укрпоштою» 

Ця форма заповнюється, якщо ви зареєстровані як внутрішньо переміщена особа поза межами населених пунктів, в яких розташовані гуманітарні хаби, на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз.

Якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади на отримання гуманітарної допомоги у хабі чи засобами «Укрпошти раніше», ці форми заповнювати не потрібно.

Також ЛОВА нагадує, що відтепер внутрішньо переміщені особи будь-якої громади Луганської області можуть звертатися за отриманням гуманітарної допомоги у найближчий до нього штаб Луганської області.

Із мапою гуманітарних штабів Луганщини можна ознайомитися за посиланням.

З усіх питань щодо отримання гуманітарної допомоги можна звертатися за телефоном гарячої лінії з гуманітарних питань для переселенців з Луганської області -  0 800 33 24 75 (безкоштовно в межах України) з понеділка по п'ятницю 9:00 – 18:00.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev