Доба в зоні АТО: 12 обстрілів, один український військовослужбовець отримав поранення

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 12 прицільних обстрілів позицій ЗСУ.

Фото: http://www.mil.gov.ua

У зоні АТО зафіксовано 12 обстрілів позицій Збройних Сил України. Унаслідок ворожого вогню поранення зазнав один український захисник. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Бойовики російсько-окупаційних військ використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння – крупнокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети.

На луганському напрямку ворог найбільше обстрілював українські опорні пункти на Світлодарській дузі. Під вогонь противника з мінометів різних калібрів та озброєння БМП потрапили українські позиції в районі населених пунктів Луганське, Лозове і Троїцьке.

Крім того, біля Луганського, загарбники застосували артилерію калібру 122-мм. З гранатометів окупанти вели вогонь біля Майорська, а стрільбу з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Кримського.

На донецькому напрямку неподалік Пісків загарбники вели вогонь із озброєння танка та мінометів різних калібрів.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev