Донеччина під обстрілами: росіяни вбили 3 мирних жителів, під ударом 11 населених пунктів

Російські війська поцілили в 11 населених пунктів. Вбито та поранено цивільних мешканців.

Ворожі снаряди вдарили по містах Авдіївка, Бахмут, Часів Яр, Курахове, смт Велика Новосілка, Очеретине, селах Новоселівка Перша, Красногорівка, Тоненьке, Ласточкине, Калинівка.

Окупанти били по мирному населенню з авіації, ракетних систем, РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії. Пошкоджено 6 житлових будинків і гаражі. Про це повідомляє поліція Донеччини. З авіації рашисти вдарили по селу Ласточкине, «Градами» російські війська накрили Велику Новосілку. Внаслідок ворожих атак маємо поранених у Бахмуті, Часовому Яру, Калинівці.

За інформацією ДонОВА, на Волноваському напрямку у Великій Новосілці 1 людина загинула, під обстрілами Вугледар та Новоукраїнка.

На Донецькому напрямку росіяни активно атакували авіаракетами Очеретинську громаду: у Ласточкиному вбили 2 людей і пошкодили 15 будинків, в Тоненькому пошкодили адмінбудівлю, в Орлівці пошкодили 3 будинки; завдали удару по Красногорівці та обстріляли артилерією Очеретине.

У Мар'їнській громаді під вогонь потрапили Мар'їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Костянтинівка. Авдіївка зазнала 2 авіаударів — влучання у житловий квартал та на територію підприємства.

На Горлівському напрямку Часів Яр потрапив під вогонь Градів — пошкоджені будинки.

У Торецькій громаді пошкоджено 3 у Нью-Йорку і 1 у Північному. У Соледарській громаді під обстрілами були Оріхово-Василівка та Дубово-Василівка.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинки на трьох вулицях, зафіксовано 5 прильотів у Торському і 5 у Зарічному Лиманської громади.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev