ФОТО. ВІДЕО. Росіяни нанесли 20 ударів по Донеччині: били з авіації, артилерії та РСЗВ

На Донеччині за добу зафіксовано 20 російських ударів: є жертви. 

Росіяни нанесли 20 ударів по Донеччині: били з авіації, артилерії та РСЗВ / фото: поліція Донеччини

Окупанти обстріляли 17 населених пунктів, вбили та поранили цивільних мешканців, повідомляє поліція Донеччини. 

Росіяни вдарили по містах Авдіївка, Мар’їнка, Гірник, Слов’янськ, Дружківка, Костянтинівка, Часів Яр, Сіверськ, Торецьк, Бахмут, смт Нью-Йорк, селах Миролюбівка, Хрестище, Георгіївка,  Новомиколаївка, Зайцеве, Семигір’я.

Ворог бив по житловим кварталам з авіації, артилерії, танків, реактивних систем залпового вогню «Град», «Ураган», «Смерч». 

Руйнувань зазнали 22 цивільних об’єкти: 11 житлових будинків, з них два багатоквартирні, дитячий майданчик, будинок культури, супермаркет, завод, дачний кооператив, залізнична станція та інша інфраструктура.

За уточненою інформацією від голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, чотири прильоти було у Дружківку. За попередньою інформацією — це ракетний удар. Пошкоджено лікарню, палац культури, житлові будинки та дитячий майданчик. Інформація щодо постраждалих з'ясовується.

У Слов'янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок — хазяїн опинився під завалами, на місці працюють рятувальники.

У Часовому Ярі росіяни обстріляли залізничну станцію — кілька людей отримали легкі контузії.

Вночі під обстріл потрапило місто Гірник. Відомо про двох поранених та пошкоджену цивільну інфраструктуру: 4 житлові будинки,  крамниця автозапчастин, заправка. Також частково обірвано лінії електропередач.

У Світлодарській громаді під вогнем Кодема, Семигір'я, Новолуганське та Вуглегірська ТЕС. Відомо про щонайменше одного загиблого у Семигір'ї.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev