Гуманітарна допомога для переселенців з Луганщини: отримати підтримку стало простіше

Відтепер за гуманітарною допомогою переселенці Луганщини можуть звернутися до найближчого гуманітарного штабу – додані нові форми для отримання та контакти.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Раніше деякі штаби надавали допомогу виключно жителям власних громад, як от, наприклад, Сєвєродонецький хаб. Або існували обмеження у надсиланні продуктів харчування поштою.

Водночас низка центрів надання гуманітарної допомоги одразу почала працювати з усіма переселенцями Луганщини, які мешкають в певному регіоні. За таким принципом відтепер і здійснюватиметься надання гуманітарної допомоги жителям Луганської області. Кожен може звернутися до найближчого штабу. А якщо не в змозі дістатися – отримуватиме поштою. Про це повідомляє Луганська ОВА.

Тож, відтепер ВПО будь-якої громади можуть звертатися для отримання гуманітарної допомоги у найближчий до нього штаб.

Гугл-форма для отримання «Укрпоштою»: ТУТ.

Форма заповнюється, якщо ви зареєстровані як внутрішньо переміщена особа поза межами населених пунктів, в яких розташовані гуманітарні штаби, на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз.

Якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно.

Гугл-форма для отримання безпосередньо в хабі: ТУТ.

Телефон «гарячої лінії» з гуманітарних питань для переселенців з Луганської області - 0 800 33 24 75 (безкоштовно в межах України).

Графік роботи: Понеділок-п'ятниця з 9:00 до 18:00.

Із мапою гуманітарних штабів Луганщини можна ознайомитися за посиланням.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev