«Я твоїша»: дружина захисника Маріуполя випустила збірку поезій, присвячену чоловіку

Дружина оборонця «Азовсталі» випустила збірку поезій після того, як чоловік повернувся з полону. Презентували книгу в день народження військовослужбовця.

Колаж з фото з соцмереж

Ніка Кічурка — дружина військовослужбовця Геннадія на псевдо «Репортер» з полку «Азов». Чоловік захищав Маріуполь та «Азовсталь», після чого потрапив до полону. Вероніка увесь цей час, разом з іншими родичами полонених, привертала увагу до українських бранців та боролася за чоловіка. Перфоманси, мітинги, виставки — усе це заради повернення коханого. Паралельно, Кічурка викладала думки та переживання у вірші. Вже по поверненні чоловіка з полону, жінка вирішила видати збірку поезій.

Фото з соцмереж

Книга має назву «Я твоїша», містить 54 вірші, а презентувати її вирішили в день народження «Репортера».

«Я твоїша» — про любов та війну, про те, як ми помираємо і народжуємось знову, як фенікси, про надлюдську силу, про мрії, про втому, про життя", — написала Ніка про книгу в соцмережах.

Збірку поезій надрукували у видавництві «Ukrainian poetry competitions». Придбати книгу можна у Вероніки, написавши їй в соцмережах:

@ki4yrka — в Інстаграмі

@NikaKichurka — у Телеграмі.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev