Контрольований віджим майна: у жителів т.зв. «лнр» масово відбирають транспорт

Станом на 23 жовтня відомо про 27 випадків вилучення транспортних засобів у мешканців т.з. «лнр». У 22-х випадках зареєстровано звернення до «мвд лнр».

Ілюстративне фото з відкритих джерел

За повідомленням соцмереж випадки вилучення майна відбуваються за межами «столиці» так званої республіки і фіксуються на староокупованих територіях області: у Ровеньках, Перевальську, Кадієвці, Брянці, Алчевську, Должанську, Хрустальному, Краснодоні.

«Ми розуміємо, що ситуація точно більша за те, про що пишуть, не всі бажають розповісти про свою ситуацію, адже деякі через розуміння, що вже нічого не змінити навіть не звертаються до мвс», — пишуть місцеві.

Люди, які не звернулись до «правоохоронних органів» мають власні мотиви: хтось не вірить в їх діяльність і розуміє, що буде гірше, хтось не хоче проблем надалі, а дехто отримав травми від військових рф через незгоду віддавати транспорт і тепер жахається виходити в люди.

Так, 21 жовтня за повідомленням ЗМІ було побито чоловіка 1966 року народження за відмову віддати свій автомобіль. У Ровеньках військові рф навіть не дозволили власнику забрати з авто особисті речі: дитяче крісло, речі дитини та іграшки.

Відомо, що у Стаханові та Алчевську відібрано найбільшу кількість авто: сім та п’ять відповідно. У Ровеньках чотири авто, у Хрустальному та Должанському по три, в Брянці та Краснодону по два, у Перевальську одне.

«міліція лнр» посилається на військовий стан в «республіці» і ситуацію називають контрольованою. Автомобілі направляться до Сватового, Старобільська, Кремінної.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev