"Кремінна починає одужувати": на Луганщині повідомляють про знищення баз окупантів

Ще у квітні 2022 року місто Кремінна Луганської області опинилось в окупації та досі перебуває під контролем ворога. Росіяни розмістили свою техніку, склади та особовий склад практично на всіх базах відпочинку та дитячих таборах. Проте віднедавна   "відпочивати" у хвойних лісах їм стало небезпечно - "Бавовнятко" завітало до орків з гостинцями.

В окупованому Кремінському районі нібито "припинили роботу" табори та санаторії "Сосновий бір", Озерний", "Зоря" та "Мрія", в яких дислокувалися російські окупант/ Про це  повідомляє "Кремінна без вати".

"Було ліквідовано 70% особового складу (уцілілих транзитом через Ростов доставили до Пітера). Також знищено 2 РЕБ та встановлення С-300", - йдеться у повідомленні.

Також місцеві жителі в мережі повідомляють, що в Малокостянтинівці (біля Ісаківського водосховища) ще 18 серпня була "бавовна". "Великі втрати серед особового складу росіян".

Інформація офіційно не підтверджена.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev