Курахове, Бахмут, Лиман і ще п'ять населених пунктів Донеччини — під вогнем російської армії

Поліція Донеччини документує наслідки понад 30 російських атак — загибель цивільних та руйнування.

Колаж з фото Донецької ОВА та поліції Донеччини

Армія рф поцілила в житло та критичну інфраструктуру. Найсильніше ворог обстрілював Авдіївку, зафіксовано 16 ударів.

Загалом окупаційні війська росії вели вогонь по населених пунктах — містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Часів Яр, Соледар, Лиман, селах Кам’янка, Веселе, Красногорівка.

Є жертви та поранені серед мирного населення. Знищено та пошкоджено 13 цивільних об’єктів — житлові будинки, магазини, трансформатори.

Внаслідок артилерійських обстрілів Бахмута загинули дві літні жінки, є поранений. Травмовано людину в Соледарі: росіяни поцілили в багатоквартирний будинок. У Часовому Яру зруйновано багатоповерхівку, пошкоджено ще 4 будинки та будівля лікарні. 

Зазнало артударів місто Курахове, де пошкоджено щонайменше шість приватних будинків, два магазини, торговельний павільйон, критичну інфраструктуру. З артилерії й танків окупанти руйнували Авдіївку, інформації про постраждалих не надходило.

На Лисичанському напрямку росіяни завдали ракетного удару з С-300 по Лиману, а на території громади вели обстріли Торського і Зарічного — пошкодили будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev