На Луганщині будівельники з Воронежу зібралися «відновлювати» освітні заклади, реконструйовані за державні та європейські кошти

Чергова показова обіцянка росіян: зібралися «відбудовувати» дитсадки і школи, які відремонтувала Україна разом із міжнародними партнерами.

На Луганщині будівельники з Воронежу зібралися «відновлювати» освітні заклади, реконструйовані за державні та європейські кошти / фото: Сергій Гайдай

Найменш постраждалу від російського вторгнення громаду Луганщини «рятуватимуть від наслідків обстрілів ЗСУ» будівельники із Воронежу. Про це у своєму Телеграмі повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, постраждала в Міловому усього одна будівля, яку, за словами місцевих жителів, самі рашисти і знищили.

Мабуть, її вони і будуть відновлювати.

«Росіяни не можуть нічого путнього зняти для путіна в зруйнованих ними Рубіжному, Попасній, Сєвєродонецьку, Лисичанську. Бо там потрібно вкладати у відновлення мільйони доларів. Однією банкою фарби не обійтися», — наголошує Гайдай.

Так, вже була обіцянка поновити централізоване газопостачання за тиждень. Але в Рубіжному готують на вогнищі із березня і до сих пір. Хвалитися нема чим.

Тому росіяни зосередили увагу на громадах, які бойові дії практично оминули.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev