На Луганщині іржавіють залізничні колії, які ще в травні рашисти обіцяли відновити

В середині травня на залізничній колії, яка з’єднує Сватове та Кремінну, почали працювати ремонтні бригади, а окупаційна «влада» обіцяла поновити перевезення залізницею та відновити сполучення із Луганськом. Обіцяне досі не реалізовано.  

На Луганщині іржавіють залізничні колії, які ще в травні рашисти обіцяли відновити / фото "Вчасно"

В тодішніх обіцянках окупантів були як поновлення пасажирського сполучення між Сватовим та Луганськом, так і підвезення великотоннажних вантажів на рампу розвантаження в Красноріченському. В середині травня на рейках активно працювала ремонтна бригада, їздила дрезина. Серед обіцянок окупантів залишилось і поновлення пасажироперевезення залізницею зі Сватового до Кремінної, припинене після пошкодження під час рашистських обстрілів рейок.  

«Рейки поіржавіли. Орки лише імітують, що відновлюють сполучення до Кремінної. Раз або на два на тиждень проходить дрезина. Великого ентузіазму у наших залізничників не бачу», — повідомляє власне джерело «Вчасно» на тимчасово окупованій території.

Так само кволо тривають роботи з так званого будівництва колії, яка мала поєднати Старобільський елеватор та залізничну мережу «республіки».

«Нам тут казали, що нове зерно возитимуть з елеватора вже не фурами, а залізницею. Щось починали лаштувати, але тепер притихли. Можливо, на краще, бо не хочеться щоб моє зерно не тільки забрали за дешево, а й без перепон вивезли», — поділився із «Вчасно» Андрій, фермер за Старобільщини.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev