На окупованій Донеччині російські офіцери познімали з машин Z-свастику та почепили українські номери: бояться партизанів

Партизани наголошують: окупантам уже нічого не допоможе, квитки на концерт кобзона замовлені.

На окупованій Донеччині російські офіцери познімали з машин Z-свастику та почепили українські номери: бояться партизанів

Російські військові на окупованих територіях Донецької області бояться за свої життя, адже рух спротиву набирає обертів, і партизани в різних куточках тимчасово захоплених регіонів України вміло розправляються з колаборантами та загарбниками.

Так, група Маріупольського спротиву повідомляє, що офіцери з рф на окупованому Азовському узбережжі масово маскують свої машини під українські.

«Російські офіцери, які живуть у нас — від Ялти до Бабах-Тарами — масово прибрали з машин свою Z-свастику та замість своїх рашистських номерних знаків наліпили наші номери АН та АР», — йдеться у повідомленні.

Українські партизани кажуть, що будь-які спроби окупантів марні та виглядають смішно.

«Ви смішні у своїх спробах сховатися. Ми вас бачимо. Ми за вами стежимо. Ми знаємо, де ви живете. Прибирай — не прибирай, а квитки до кобзона вже замовлені», - наголошують вони.

Усе більше маріупольців перестають боятись та починають нагадувати окупантам, що Маріуполь був, є і буде містом, де першим сходить українське сонце над Азовом. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev