На першу лінію оборони Донеччини краматорські волонтери передали новорічні посилки бійцям АТО

Напередодні новорічних свят краматорські волонтери зібрали допомогу бійцям батальйону «Київська Русь», які несуть службу на Світлодарської дузі Донецької області. 

Військовим передали бутильовану воду, солодощі, приладдя для ремонту одягу та взуття, одноразовий посуд і канцелярію. Цього разу везуть, ще й вітальні листівки від дітей та м’ясо, що передали фермери з Олександрівського району, повідомляє кореспондент ІА «Вчасно».

Традиційно підготували гостинці й учасники волонтерського руху «Краматорські бджілки» - маскувальні сітки, «кікімори» та обереги.

«Ми намагаємось підтримати наших хлопців, чим можемо, — розповіла волонтерка Любов. — Вони постійно потребують нашої допомоги. Замовляють маскувальні сітки, кікімори, маскхалати. Ще потребують приладів нічного бачення, камер спостереження та багато іншого. Також нам допомагають «Краматорські бджілки». Для нас важливо, аби бійці знали, що ми чекаємо їх вдома».

Кожного дня «бджілки» виплітають від 20 до 30 м. кв. сітки. Замовлення на них вже розписані на три місяці вперед. Як зазначають самі волонтери, за два з половиною роки вони сплели 193 «кікімори», 55 перелин та 17 укриттів для снайперів. Що стосується сіток, то їх виплітають понад 1000 м.кв. на місяць.

На першу лінію оборони краматорчани їздять кожні два тижні.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev