Окупаційній владі Маріуполя розіслали приписи збирати "тривожні валізи", а у «податковій» вже знищують документи

Чиновникам, податківцям та іншій «владі» Маріуполя розіслали припис зібрати «тривожні валізи» та бути готовими до евакуації. У "податковій" вже  почали знищувати документи. Швидше за все, це роблять для того, щоб підприємців, які ставлять на облік окупантів, не арештували.

Окупаційній владі Маріуполя розіслали приписи збирати "тривожні валізи", а у «податковій» вже знищують документи/фото з відкритих джерел

Працівникам "податкової" окупованої частини Маріупольського району віддали наказ надати керівництву дані про те, куди та до яких регіонів росії вони збираються евакуюватися при наступі ЗСУ. Цю інформацію треба надати до 01.12.22.  

Відтак, усім співробітникам так званої "податкової" ще раз нагадали про «тривожні валізки».

Окрім того, тут почали процес знищення документів.

За словами керівника маріупольського телебачення Миколи Осиченка, це роблять для того, щоб запобігти арештам підприємців, які ставлять на податковий облік окупантів, адже загарбників евакуювати точно не будуть.

«Документи знищують, щоб запобігти арештам підприємців, які стають на податковий облік окупантів (їх евакуювати точно не будуть), а податківців-колаборантів у росії заженуть у рабські умови роботи в нових місцях проживання» — пише Осиченко.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev