Під час бойового завдання на Луганщині загинув 18-річний доброволець з Маріуполя

Дмитро Яременко був другокурсником родом з окупованої Донеччини.

Фото Вінницької міськради

Дмитро Яременко народився 2 лютого 2005 року в Маріуполі.

До повномасштабного вторгнення жив у рідному місті, однак коли російські загарбники у 2022 напали знову — переїхав до Вінниці, де вступив в університет — юнак хотів бути журналістом. Про його загибель повідомили на сторінці Вінницького державного педагогічного університету.

Юний маріуполець хотів вступити до «АЗОВу» ще з часів початку бойових дій в рідному місті. Був впевнений: він повинен доєднатися до людей, які б’ються за його Маріуполь.

Дмитро загинув під час виконання бойового завдання на Сєверодонецьку напрямку 13 листопада. Того дня у бліндаж на «нулі», де він був, прилетіла міна. Обстріли були настільки потужні, що ніхто не міг навіть підійти туди, щоб забрати поранених. Тіло хлопця забрали лише через три дні.

Дмитро Яременко був молодшим із двох синів. У скорботі - його старший брат. мама та батько, який також доєднався до лав ЗСУ.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev