Підприємців, які хочуть долучитися до відбудови України, запрошують взяти участь в освітній програмі

Навчання будуть безкоштовними, відбуватимуться в онлайн-форматі та складатимуться з восьми навчальних модулів.

Фото з відкритих джерел

Для внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців та керівників компаній які будуть долучатись до міжнародних проєктів з відбудови та реконструкції України запускають програму «Ukraine Rebuilding Task Force». Це навчання, які будуть безплатними та будуть доступні на порталі Дія.Бізнес.

«Програма надасть учасникам комплексне розуміння про те, з чого складається міжнародна діяльність підприємств зі сфер, які буде залучено у відбудові України, і як шукати партнерів чи фінансування за кордоном. Опрацьовуючи питання роботи з іноземними партнерами, учасники розвинуть навички ефективного управління бізнес-процесами, міжнародним маркетингом та нетворкінгом, якістю та фінансами, та по завершенню курсу зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати здобуті знання», — коментують організатори.

Курс відбуватиметься в онлайн-форматі та складатиметься з восьми навчальних модулів. Зокрема початок занять стартує з вересня 2023 року та триватиме до травня 2024 року.

Взяти участь можуть також переселенці й жінки, які працюють або працювали у галузях, як архітектура та містопланування, інжиніринг, консалтинг і будівельна галузь. Також програма доступна для представників вищеперелічених відповідних секторів.

Заповнити аплікаційну форму можна до 22 серпня 2023 року. Детальніше про те, що передбачає програма, можна дізнатися за посиланням.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev