Потужний обстріл Авдіївки та удар по селу в Покровській громаді: російська армія гатила по Донеччині

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 31 жовтня.

Потужний обстріл Авдіївки та удар по селу в Покровській громаді: російська армія гатила по Донеччині / фото: Донецька ОВА

Росіяни продовжують обстріли по всій лінії фронту від Курахівської до Лиманської громади, повідомляє голова ОВА Павло Кириленко.

На Волноваському напрямку — інтенсивні обстріли Вугледара та Павлівки, без постраждалих.

На Донецькому напрямку одна людина загинула у Курахівській громаді, два будинки пошкоджено у Первомайському Очеретинської громади. Вночі були поодинокі обстріли околиць Мар'їнської громади та Авдіївки, зранку Авдіївка зазнала двох потужних артобстрілів — наслідки встановлюються.

На Горлівському напрямку росіяни стріляли по околицях Торецької, Соледарської та Світлодарської громад. У Соледарі одна людина загинула, одна поранена — обставини з'ясовуються.

На Лисичанському напрямку не припиняються обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Кількість жертв і руйнувань встановлюється.

Також серед ночі росіяни обстріляли Новотроїцьке Покровської громади, пошкодили дев'ять приватних будинків та сільгосппідприємство.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev