Ракетні удари по Покровську та обстріл Бахмута: російська армія не припиняє атакувати Донеччину

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 4 листопада.

Фото: Покровська МВА

Найбільше від росіян постраждав Покровськ — ударами з РСЗВ «Смерч» пошкоджено школу і щонайменше 22 будинки. Один цивільний загинув, ще шестеро отримали поранення, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

На Волноваському напрямку під обстріли потрапив Вугледар — знищено підстанцію, пошкоджено п'ять будинків.

На Донецькому напрямку — без постраждалих. У Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка, Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка. В Очеретинській громаді — околиці Первомайського. В Авдіївці були поодинокі прильоти вночі, а вранці — обстріли з артилерії та Градів по центру міста.

На Горлівському у Бахмуті росіяни вбили щонайменше трьох людей, поранили ще п'ятьох. Пошкоджено дев'ять приватних будинків і одна багатоповерхівка. У Торецьку пошкоджено один будинок — без жертв. У Соледарській громаді було гучно біля Бахмутського і Яковлівки, у Світлодарській — на станції Майорськ.

Тривають масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev