Росія просувається зі швидкістю 100 м на добу на Донбасі

Кремль ставить завдання своїм військам до 5 км на день проходити, але це фантастика. Іноді російська армія не може навіть 100 м пройти на добу.

На Донбасі росія просувається зі швидкістю 100 м на добу/фото з відкритих джерел

Зараз росіяни підійшли впритул до Бахмута і потужно його обстрілюють. Місто проходить ту саму історію, що відбувалась у Сєвєродонецьку. Уже прямим наведенням його обстрілюють з артилерії. Про це повідомив глава Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Удари по російському тилу суттєво вплинули на вогневу інтенсивність, але у росії ще дуже багато боєкомплекту. Рашисти втрачають десятки людей щодня.

«А враховуючи, що іноді глибоко в тилу "каміння з неба" падає на певні об'єкти, як це сталося у Кадіївці, до прикладу, прилетіло в місце розташування десантників, то там за один раз близько двохсот "двохсотих"», — розповів очільник Луганщини.

Нагадаємо,  що за минулу добу рашисти вдарили на Донеччині по містах Бахмут, Авдіївка, Слов’янськ, Миколаївка, Красногорівка, Торецьк, смт Нью-Йорк, Очеретине, Черкаське, Неліпівка, селах Відрадне, Времівка, Максимільянівка, Нетайлове, Олександрівка.

У Бахмуті зруйновано багатоповерхівку. Під завалами можуть бути люди. Інформація щодо постраждалих — уточнюється.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Росія посилила наступ на Донбасі, щоб зв'язати українські війська і не допустити їхнього перекидання

На Донеччині подовжують комендантську годину

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev