Росія завдала масованого удару по Донеччині: вбито вісім мирних жителів

Протягом доби армія рф вдарила по 12 населених пунктах Донеччини. Окупанти відібрали у цивільних мешканців життя та житло.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

За 29 вересня росіяни вбили 8 мирних жителів Донеччини: 4 у Долині, 1 у Богородичному, 1 у Слов'янську, 1 у Водяному, 1 у Шевченко. Ще 17 людей отримали поранення.

Російські війська обстріляли міста Бахмут, Краматорськ, Авдіївка, Торецьк, Залізне, села Водяне, Галицинівка, Карлівка, Новоселівка Перша, Олександропіль, Роздолівка, Шевченко.

Рашисти застосували артилерію, ракети «С-300», РЗСВ «Ураган», «Град», «Смерч».

Знищено та пошкоджено 53 цивільних об‘єкти – 21 житловий будинок, коксохімічний та машинобудівний заводи, приміщення комунальних служб, відділення банку, лікарню, навчальний заклад, автовокзал, залізничне полотно, лінії електропередач, господарчі будівлі, магазини.

За минулу добу ворог п’ять разів обстріляв Краматорськ. Внаслідок влучання ворожих ракет було пошкоджено будинки місцевих мешканців та об’єкти критичної інфраструктури. Поранено людей.

Травмовані є і в Бахмуті. Місто зазнало 6 артилерійських обстрілів з боку окупантів. Пошкоджено шість багатоквартирних та п’ять приватних будинків, а також цивільну інфраструктуру.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev