Росіяни запустили логістику до околиць Часів Яру та просунулися поблизу Авдіївки: ситуація на східному фронті

З декількох будинків на околицях Часів Яру росіян вдалося вибити. Але до самих крайніх хат вже працює логістика окупантів.

Росіяни запустили логістику на околицях Часів Яру/ Ілюстративне фото

Російські війська на фронті просунулися на захід від Авдіївки. Позиційні бої тривають в районі Кремінної, на північний захід від Бахмута, на ділянці адмінкордону Донецької області. Про це повідомляє у своєму звіті Інститут вивчення війни.

Аналітики пишуть, що позиційні бої тривали на захід від Кремінної біля Тернів та на південь від Кремінної біля Білогорівки.

Також бої точилися на північний захід від Бахмута в районі Богданівки, в районі Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Аналітики зазначають, що війська рф просунулися на захід від Авдіївки, зокрема на північний захід від Первомайського. Відомо, що війська рф наразі контролюють щонайменше 80% Первомайського.

Разом з цим зберігається напружена ситуація біля Часів Яру. Нових просувань у місті в окупантів не було. Про це пише військовий журналіст Богдан Мірошников.

«З декількох хат ворога вдалося вибити. Але до самих крайніх хат вже, на жаль, працює логістика окупантів. Її вдається накривати, вона нестабільна. Сам факт її появи вже недобрий, — пише Мірошников. — В таких випадках як раз би дуже допомогли західні літаки, щоб стерти окупантів з лиця землі. Але ні. Їх передача затягується. Трохи просіли наші позиції між Богданівкою та Іванівським.
Зараз також треба дуже уважно дивитися не тільки за Часів Яром, а й за Іванівським, Богданівкою та Кліщіївкою. Від ситуації в цих н.п. та поруч з ними дуже багато чого залежить».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev