Росіяни обстріляли школу на Донеччині, коли там ховалися мирні жителі

Школу, в якій було облаштоване сховище для цивільних, обстріляли російські окупанти у Миколаївці.

Росіяни обстріляли сховище з людьми на Донеччині

Обстріл, попередньо, ракетою С300, стався близько 5-ї ранку, у сховищі на той час перебувало дванадцятеро людей, серед яких двоє дітей та людина з інвалідністю. Про це повідомив голова ДонОВА Павло Кириленко.

Окупанти цілили просто у будівлю школи. Обвалилися стіни. Але сховище, на щастя, витримало - люди, які там перебували, не постраждали. Досі немає інформації стосовно однієї людини, яка працювала у школі - її пошуки наразі продовжуються.

«Цинізм і безглузда жорстокість окупантів безмежні: ця школа немає нічого спільного з військовим об'єктом, місцеві цивільні переховувалися там від численних обстрілів, які росіяни регулярно здійснюють по місту, — зазначає Кириленко. — Безпечних місць на Донеччині немає. Виїжджайте у більш безпечні області країни - усю необхідну допомогу у переміщенні  (причому абсолютно безкоштовно!) ми вам надамо».

З питань евакуації телефонуйте на гарячу лінію за номером:  0988903318

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev