Російська армія вдарила по Краматорську, Лиману, Авдіївці та ще десяти населених пунктах Донеччини

Мішенями росіян стали домівки, завод, школа та лікарня — поліція задокументувала 36 ударів по Донеччині.

Фото: поліція Донеччини

Протягом доби під обстрілами перебували 13 населених пунктів. Армія росії вбила та поранила цивільних мешканців, повідомляє поліція Донеччини.

Ворог випустив снаряди по містах Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Комишівка, селах Бердичі, Красногорівка, Веселе, Ягідне, Времівка, Карлівка, Сєверне.

Окупанти вели вогонь з ракетних систем, РСЗВ «Град», артилерії, танків.

Зруйновано та пошкоджено 10 цивільних об‘єктів – 4 житлових будинки, школа, лікарня, завод, об’єкт критичної інфраструктури, адмінбудівля, гараж.

Три ракети рашисти спрямували по Краматорську та Лиману. Два снаряди влучили на території заводу у Краматорську. Одна ракета поцілила в приватний будинок у Лимані. Інформації щодо жертв не надходило.

Найбільше ударів — двадцять один — витримала Авдіївка. Російські війська знищували населений пункт з «Градів», артилерії та танків. Руйнувань зазнали лікарня та багатоквартирний будинок. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Артилерією окупанти накрили Бахмут, поцілили в багатоквартирний і приватний будинки, вбили цивільну особу.

Внаслідок ворожих атак є загиблий в селі Сєверне та травмований у селі Ягідне.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev