“Це – росія”: жителів Донбасу обурив пропагандистський плакат у Донецьку

На окупованих територіях Донбасу росіяни якомога сильніше насаджують пропаганду населення, постійно “сіючи” думку, що нібито все більше міст хочуть бути під росією.

Фото з соцмереж

Днями у центрі Донецька з’явився плакат із написом посередині “росія”, який ніби має означати, що вказані на банері міста підтримують режим і окупантів. До переліку потрапили й вільні українські міста, які постійно перебувають під обстрілами, однак їх не контролюють окупанти. Зокрема, Покровськ, який регулярно обстрілює рашистська армія й через яку гинули десятки мирних мешканців міста.

У мережі мешканці цих міст вже почали обурюватися, відверто вказуючи напрям росії та окупантам.

“Краматорськ, Слов'янськ, Святогірськ, Лиман” – це Україна й ніколи не будуть російськими містами! А свої порядки у рашці робіть”, – обурюється жителька Донеччини Христина.

“Підітріть ср*ку своїм плакатом і валіть у свою росію, це все – Україна. Була, є й буде!” – наголошують мешканці навіть окупованих міст.

А в мережі вже навіть з’явилася “фотожаба” на плакат з обіцянкою всі ті міста знову українізувати.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev