Цивільний та поліцейська: нові зрадники Луганщини, які «здали» оточення в обмін на лояльність окупантів

Регулярно люди на окупованих територіях ідентифікують зрадників України. Наразі стало відомо про двох перебіжчиків: цивільного, який добровільно пішов на службу в «міліцію лнр», та колаборантку-поліцейську, яка зрадила присязі на вірність народу України.

Цивільний та поліцейська: нові зрадники Луганщини, які «здали» оточення в обмін на лояльність окупантів

Сватівчанин Андрій Янголенко після приходу окупантів запропонував свої послуги та вступив до них на службу.

В обмін на лояльність з боку окупанта та можливість служити в каральних органах так званої міліції «лнр» надав інформацію про учасників АТО та військовослужбовців, яка була йому відома.

Ще одна зрадниця  — Анастасія Гусакова.

Після закінчення Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка працювала на посаді поліцейського сектору реагування патрульної поліції в Біловодську. Із приходом бойовиків зрадила присязі, перейшла працювати на бік ворога та присягнула на вірність «лнр». 

Також надала ворогові вичерпну інформацію як про своїх колишніх колег-поліцейських, які, на відміну від неї, не зрадили присязі, так і про знайомих їй бійців ЗСУ та прикордонників.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev