У Донецьку «бавовна» завітала на день народження ексголови «Роскосмосу» Рогозіна: є вбиті та поранені топокупанти

Серед «300-х» — голова так званого «уряду днр». 

У Донецьку «бавовна» завітала на день народження ексголови «Роскосмосу» Рогозіна: є вбиті та поранені топокупанти

У готельно-ресторанному комплексі «Шеш-Беш» на околицях Донецька сталася «бавовна» на дні народженні колишнього керівника «Роскосмосу» Дмитра Рогозіна. 

«На свій день народження він хотів отримати дуже незвичний подарунок. Рогозін захотів стати 100-тисячним кацапським жмуром, але і тут йому не повезло. За попередніми даними, Рогозін отримав "поранення м'яких частин верхніх частин стеген". Грубо кажучи, йому посікло дупу», — повідомляє СтратКом ЗСУ. 

Також постраждав так званий «голова уряду днр» віталій хоценко — він отримав поранення спини. Загинуло дві особи, зокрема охоронець «прем'єр-міністра днр». Також у ресторані був присутній депутат держдуми росії Олексій Журавльов та працівники «роскосмосу». Рашисти рапортують про п'ятьох поранених, деякі — у важкому стані. 

Сам рогозін після поранення жаліється, що це місце жодного разу не було під обстрілом, тож хтось точно злив інформацію про банкет. В ударі окупанти традиційно звинуватили ЗСУ. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev