У Лимані окупанти рапортують про відновлення роботи медучилища: керує замдиректора-зрадниця

Допомоги у «відновленні» зруйнованого російською армією медичного училища посіпаки окупантів зібралися просити в Санкт-Петербурга.

У Лимані окупанти рапортують про відновлення роботи медучилища: керує замдиректора-зрадниця

У будівлі Лиманського медичного училища — майже жодного вцілілого вікна, освітній заклад радше схожий на пристанище голубів. Це визнають самі окупанти, скромно замовчуючи той факт, що училище зруйнувала російська армія, передає «Вчасно».

Попри це, окупанти поспішили заявити про відновлення роботи медичного училища з 1 вересня.

Судячи з усього, керую медичною освітою в захопленому місті Алла Карасьова, яка засвітилася в матеріалі пропагандистів.

Алла Карасьова Алла Карасьова«Ніяк не можна допустити простою. Набрали групу фельдшерів та медсестер, почнемо навчати молодь. А паралельно будемо відновлювати будівлю, адже вилетіло 89 вікон і подекуди порушене перекриття», — розповіла Карасьова «журналістам».

Відповідно до сайту Лиманського медучилища, Алла Карасьова до повномасштабного російського вторгнення обіймала посаду заступниці директора з виховної роботи. З приходом рашистів вирішила залишитися в місті та пішла з ними на співпрацю в надії на сумнівний кар’єрний ріст.

Допомоги у відновленні зруйнованої російськими військами будівлі поплічники окупантів зібралися шукати у Санкт-Петербурзі.

Зазначимо, за 85 років свого функціонування медичний коледж Лимана підготував близько десяти тисяч молодших спеціалістів — медиків, які успішно працюють у лікувально-профілактичних закладах України.

За останні роки матеріальна база коледжу постійно поповнювалася новими придбаннями: сучасними муляжами, тренажерами, фантомами, медичним інструментарієм, мікроскопами, хімічними реактивами, оргтехнікою, меблями. Поступово здійснювався поточний ремонт будівлі, приміщень та аудиторій для створення більш комфортних умов для перебування студентів та працівників коледжу.

Заклад жив і розвивався, допоки все не зруйнував ворог.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev