Удар по багатоповерхівці в Костянтинівці та обстріл школи в Кураховому: росіяни 40 разів накрили Донеччину вогнем

Є загиблі та поранені цивільні мешканці.

Фото: поліція Донеччини

Росіяни вдарили по 20 населених пунктах, повідомляє поліція Донеччини. 

Масованому обстрілу — 12 ударів — піддалася Авдіївка. Також під вогнем перебували Бахмут, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Мар’їнка, Соледар, Часів Яр, Велика Новосілка, Нью-Йорк, Очеретине, Південне, Північне, Щербинівка, Піски, Первомайське, Уманське, Орлівка, Бахмутське, Опитне. 

Ворог бив ракетами, танками, артилерією, РСЗВ «Град». 

Як уточнює голова Донецької ОВА Павло Кириленко, після півночі росіяни двічі обстріляли Костянтинівку, знищивши під’їзд у багатоповерхівці. Рятувальники витягнули з-під завалів та заблокованих квартир 7 людей. Ще одним обстрілом росіяни пошкодили школу — без постраждалих.

Ніч минула напружено в Авдіївській, Мар’їнській та Очеретинській громадах. У Красногорівці пошкоджено 5 приватних будинків, у Первомайському снаряди влучили поряд із крамницею. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила.

Ракетного удару росіяни завдали по Кураховому — влучили у школу та житлові будинки. Ще одну школу пошкодили у смт Курахівка. 

Під російські обстріли потрапила Дружківка  пошкоджено 5 житлових будинків.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev