Удар по шахті в Мирнограді та обстріл багатоповерхівки в Бахмуті: російська армія гатила по Донеччині

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 15 вересня.

Удар по шахті в Мирнограді та обстріл багатоповерхівки в Бахмуті: російська армія гатила по Донеччині

Цієї ночі найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі: тут постраждали Бахмутська, Торецька, Світлодарська та Сіверська громади, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

Близько півночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті. За попередньою інформацією, під завалами може перебувати четверо людей. На місці працює ДСНС, намагаючись їх врятувати.

«Бахмут залишається одним із найнебезпечніших місць на Донеччині — за попередню добу в місті було поранено 9 цивільних», — зазначає очільник області. 

У Торецьку росіяни поцілили в лікарню — поранили одну людину, повибивали вікна у хірургічному, дитячому та пологовому відділеннях.

У Світлодарській громаді ніч минула гучно. Росіяни обстрілювали Одрадівку та станцію Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

Вночі були прильоти по Сіверську — відомо про пошкоджені приватні будинки, але точний обсяг руйнувань ще уточнюється.

У Покровському районі росіяни ударили по тиловому Мирнограду та прифронтових Авдіївській та Очеретинській громадах.

У Мирнограді влучили в шахту — поранили 1 людину. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі Смерчів.

В Авдіївці знову масований артобстріл центру міста під ранок. Наслідки — встановлюємо. В Очеретинській громаді під обстріл з Ураганів потрапила Новобахмутівка — без постраждалих.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev