В Угрупованні Об'єднаних сил підтвердили, що ЗСУ зайшли до Лимана

Офіційне підтвердження щодо деокупаційних заходів у Лимані від Угруповання Об'єднаних сил.

В Угрупованні Об'єднаних сил підтвердили, що ЗСУ зайшли до Лимана

«Наші хлопці вже в Лимані, to be continued», — з таким підписом було опубліковане відео, на якому українські захисники чіпляють прапор на одну зі стел міста. 

Як пишуть російські «воєнкори», збройні сили рф «оставили Лиман». Окупанти відійшли до Сватового та Кремінної, де заявили про розгортання нібито нових точок оборони. 

Ворожі мілітарі-блогери в істериці заявляють, що «шансы отбить город невероятно малы». Пропагандисти розповідають, що російське військове керівництво не спромоглося забезпечити Лиманське угруповання підтримкою.

Мережею ширяться фотографії ліквідованих, а також полонених російських військових, які не встигли «тактично відступити». 

«Мені дуже подобаються радісні воплі російських пропагандистів та воєнкорів, про те, що комусь вдалося втекти в Кремінну з Лимана...То чого ж ви радієте? Вам саме час і з Кремінної валити. Відлік пішов на 3...2...1...», — натомість наголошує військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Клименко. 

Нагадаємо, сьогодні в ефірі національного телемарафону речник Східного угруповання українських військ Сергій Череватий повідомив, що близько 5 тисяч російських військових потрапили в оточення в Лимані. Натомість ЗСУ звільнили населені пункти Ямпіль, Новоселівка, Шандриголове, Дробишеве, Ставки. Там тривають стабілізаційні заходи.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev