ВІДЕО. Нацгвардійці збили російський розвідувальний безпілотник на Донеччині

Дніпровські нацгвардійці приземлили розвідувальний безпілотник російських загарбників на Донеччині.

"Нацгвардійці приземлили ворожий розвідувальний безпілотник на Донеччині. Бійці Дніпровської бригади Нацгвардії неодноразово "приземляли" розвідувальні й ударні дрони окупантів також на Харківському і Луганському напрямках. Жартують, що вороги навчились постачати металобрухт небом", - йдеться у повідомленні МВС України.

Бійці Дніпровської бригади Нацгвардії неодноразово знищували розвідувальні й ударні дрони окупантів також на Харківському та Луганському напрямках.

Тому вони жартують, що вороги навчились постачати металобрухт небом.

Повітряні сили ЗСУ збивають більшість російських ракет і дронів. Тільки за першу половину доби суботи, 22 жовтня, було збито 20 ракет — Калібрів і Х-101, також понад 10 іранських Шахедів.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що поки немає технічної можливості знищувати 100% повітряних цілей окупантів, але із часом Україна «поступово прийде до цього».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev