ВІДЕО. «Понагрібали нового м`яса і кидають на прорив», - військові розказали про ситуацію у Бахмуті і Соледарі 

Ситуація на Бахмутському напрямку вкрай тяжка. Росіяни намагаються перерізати шляхи постачання українського війська і кидають весь наявний резерв на штурм міста.

Оборонці Бахмута розповіли про ситуацію на цьому напрямку. Скрін відео "Киянин"

Українські захисники, які боронять Бахмут, розповіли про поточну ситуацію на цьому напрямку станом на ранок 10 січня. 

«У Соледарі тяжкі бої, — каже на відео боєць на псевдо «Киянин». — Ці, типу десантні частини росіян, це ті розх@рачені частини, які були розбиті в Україні. Понагрібали нового м'яса і вперед, кинули на прорив. Проблема в тому, що вони ще не особо шугані. Біжать, ложаться... їх там пропагандою накачали. Вони намагаються перерізати трасу».

У Бахмуті не зупиняються штурми росіян.

«По Бахмуту ситуація наступна: штурми як були, так і є. Масово лізуть, намагаються вийти на трасу через Кліщіївку. Але всі підрозділи наші тримають оборону, насипають ворогу», — зазначають бійці. 

Попри дуже складну бойову ситуацію, воїни тримають стрій і завдають втрат російським військам.

«Настрій бойовий, як завжди працюємо. Все добре, стоїмо, позиції не покидаємо, ворогу не дамо зайти нікуди, ні на сантиметр», — кажуть захисники Бахмута.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev