ВІДЕО. ЗСУ знищили скупчення росіян на Бахмутському напрямку

Історія скупчення росіян на Бахмутському напрямку і їхнього знайомства з Бригадою швидкого реагування НГУ.

ЗСУ знищили скупчення росіян на Бахмутському напрямку

«Для противника мала бути героїчна сага і біла Лада... А вийшов садистський триллер про пошук смерті в Україні... Не їдьте хлопчики й дівчатка, в Україну людей вбивати, бо шанс вернутися малий, не те що з пралкою, а взагалі», — наголошують наші захисники.

Зазначимо, наразі Бахмутський напрямок — один із найтяжчих на Сході. Російські окупанти прагнуть захопити Бахмут та Соледар, аби після низки провалів на полі бою все ж досягти успіху

«Військово-політичне керівництво ворога поставило таке завдання, оскільки загальний стратегічний задум у них не вдався — захопити Київ, більшу частину України — тепер у них "геополітика на мінімалках", тобто показати своєму народові, що ми "звільнили лнр і днр". Навіть на Валдаї й путін казав, що головна задача цієї "спецоперації" — звільнити Донбас», — пояснив Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Він нагадав, що росіяни вже встановлювали собі кілька дедлайнів для окупації цих міст, проте провалили усі з них. Тож тепер на Бахмутському напрямку зосереджені усі російські сили, аби окупанти змогли заявити хоча б про якісь успіхи. 

Але українські захисники тримають оборону та відбивають ворожі атаки. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev