Війська рф атакували Курахове і Авдіївку: Донеччина зазнала 16 російських ударів

Упродовж доби окупаційні війська росії атакували 9 населених пунктів. Загинули та дістали травми цивільні мешканці.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

За 10 листопада стало відомо про 2 цивільних, убитих росіянами на Донеччині: у Бахмуті та Авдіївці. Ще 5 людей в області отримали поранення.

Вночі росіяни обстріляли Курахове – пошкодили високовольтну мережу. Також уночі були поодинокі прильоти по Авдіївці, а на ранок місто зазнало масованого артобстрілу.

На Горлівському напрямку найбільше постраждав Бахмут: 1 людина загинула, 2 поранені, пошкоджено 3 приватні будинки. Впродовж ночі були інтенсивні обстріли околиць Торецької та Світлодарської громад, поодинокі обстріли у Соледарській громаді – без жертв.

На Лисичанському напрямку не припиняється вогонь по Торському і Зарічному у Лиманській громаді – за попередню добу було понад 50 прильотів. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Загалом, минулої доби під ворожим вогнем перебували міста Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Курахове, смт Велика Новосілка, Очеретине, Південне, села Карлівка, Галицинівка.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev