Війська рф перекидають підрозділи з Маріуполя на Мелітополь, - Андрющенко

Російські загарбники перекидають додаткові підрозділи військової техніки з Маріуполя через Мангуш на Бердянськ та Мелітополь.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Також з росії прибули додаткові підрозділи. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Скрін відео перекидання ростехніки через Маріуполь Скрін відео перекидання ростехніки через Маріуполь«Велика кількість військової техніки зайшла з боку росії та рушила через Мангуш у напрямку Бердянськ/Мелітополь. Колони доформовувались частково з місця базування в с. Агробаза», - пише Андрющенко.

Також росіяни перекинули на Мангуш частину військової техніки, живої сили та тилове забезпечення, що базувалися в селі Урзуф. Їх було включено в склад колон, сформованих у Маріуполі/Агробазі.

«Жива сила на вантажівках з причепленими гарматами малого калібру - переміщена з с. Урзуфа у бік Бердянська. Також з росії прибули додаткові підрозділи. Розселення відбулося в районі так званих Кам’янських дач під прикриттям великої кількості цивільних громадян», - написав Андрющенко.

Фото ТГ-канал Андрющенко-time Фото ТГ-канал Андрющенко-time

Крім того, Андрющенко повідомив, що колони російської техніки вранці у суботу, 24 грудня, залишили селища Урзуф та Бабах-Тарама поблизу Маріуполя.

Напередодні передислокації місцеві жителі чули звуки вибухів і відчували запах горілого з боку окупованого Бердянська. Після "прильотів" ЗС рф виїхали з Урзуфа та Бабах-Тарами, частина сил попрямувала у бік Маріуполя, а частина відтяглася до району сусіднього села Юріївка, щоб виявитися подалі від лінії потенційного ураження.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev