Вночі росія вела обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах

Протягом доби всі дії російських загарбників на Донеччині були спрямовані на встановлення контролю над областю, але успіху не мали.

Наслідки нічних обстрілів Донеччини/ фото: Донецька ОВА

Цієї ночі росіяни вели обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Бахмут зазнав найбільшої шкоди: за попередню добу росіяни тут вбили 8 людей, поранили ще 17. Пошкоджено 20 приватних і 6 багатоповерхових будинків, 4 крамниці, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок — пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день відсутні вода та електрика — фахівці не можуть почати ремонт через активні бойові дії.

У Покровському районі постраждали Мар'їнська та Авдіївська громади — Мар'їнка, Красногорівка, Максимільянівка та Авдіївка. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Краматорському районі під вогонь потрапили Слов'янськ, Костянтинівка та Рай-Олександрівка. У Слов'янську пошкоджено складські приміщення колишнього підприємства та навчальні приміщення місцевого технікуму. У Костянтинівці постраждало аграрне підприємство та житловий будинок. У Рай-Олександрівці артобстрілом пошкоджені дахи та вікна двох будинків. На щастя, в районі обійшлося без жертв.

За минулу добу росіяни вбили 9 мирних жителів Донеччини: 5 у Бахмуті, 2 у Зайцевому, 1 у Нью-Йорку та 1 у Федорівці. Ще 23 людини отримали поранення.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev