Захисник “Азовсталі” Михайло Діанов зібрані для нього кошти віддав на лікування побратимів

Оплатити необхідні Діанову операції погодився футбольний клуб та один із українських олігархів, тому гроші, які надсилали чоловікові українці, він віддасть на потреби та лікування побратимів. 

Захисник “Азовсталі” Михайло Діанов зібрані для нього кошти віддав на лікування побратимів/Фото: Дмитро Козацький

Морського піхотинця і захисника Маріуполя Михайла Діанова наприкінці вересня звільнили з російського полону​. Під час оборони міста військовий отримав поранення руки. Через відсутність якісної медичної допомоги кістка неправильно зрослася. У зв’язку з цим Діанов потребує хірургічного втручання.  

Звільнений захисник “Азовсталі” з Маріуполя Михайло Діанов передасть понад 20 мільйонів, зібраних на його лікування, своїм побратимам. Про це написав сам Михайло на своїй сторінці у Фейсбук. 

Чоловік стверджує, що донати людей, які вирішили його підтримати не лише турбота, а й велика відповідальність. Так від перших днів після звільнення Діанов отримав колосальну суму грошової допомоги від звичайних громадян – понад 23 млн грн. 

Михайло планував витратити ці кошти на власне лікування, але раніше Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти з лікуванням та пошуком найкращих лікарів за кордоном і з підготовкою документів. 

“Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!” – написав військовий.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev