Запровадження воєнного стану на тимчасово окупованих територіях свідчить про слабкість путіна, – німецький політик

Зовнішньополітичний діяч Вільної демократичної партії Німеччини Александер Граф Ламбсдорф заявив, що наказом про запровадження воєнного стану в анексованих районах України російська влада лише підтверджує, що програє на фронті. 

Запровадження воєнного стану на тимчасово окупованих територіях свідчить про слабкість путіна, – німецький політик Александер Граф Ламбсдорф/фото з відкритих джерел

Політик також закликав західні країни посилити протиповітряну оборону України. 

"Це просто показує, що путін хоче розширити свою владу за допомогою адміністративних засобів там, де він ризикує її втратити за допомогою військових засобів" – сказав Ламбсдорфф телевізійній станції Welt. 

Політик додає, що західні країни, зокрема й Німеччина, повинні продовжувати підтримувати Україну в боротьбі з агресором, а також посилити протиповітряну оборону України.

Нагадаємо, раніше кремлівський диктатор путін запровадив режим "воєнного стану" в окупованих частинах України.

Також путін ввів у «прикордонних з Україною та новими територіями регіонах середній рівень реагування – це Крим, Севастополь, Краснодарський край, Білгородська, Брянська, Воронезька, Курська та Ростовська області».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev