ЗСУ, імовірно, вдарили по штабу ПВК «Вагнер» у Попасній

Російські пропагандисти повідомляють про «бавовну» на базі «вагнерівців» у Попасній Луганської області — раніше окупанти самі випадково «спалили» її місцерозташування.

ЗСУ, імовірно, вдарили по штабу ПВК «Вагнер» у Попасній

Пропагандистські ЗМІ повідомляють про удар Збройних сил України по базі ПВК «Вагнер» в окупованій Попасній. Є загиблі та поранені найманці. 

Крім того, деякі Телеграм-канали повідомляють, що зник зв'язок із власником ПВК Євгеном Пригожиним, якого ще називають «поваром путіна». 

Цікаво, що наводку на місцерозташування «елітного підрозділу» фактично дав російський військовий кореспондент Сергій Середа, що нещодавно робив репортаж про «вагнерівців». 

Команда українських IT-фахівців КіберБорошна днями повідомляла, що проаналізувала фото зі штабу ПВК «Вагнер». За допомогою світлин та вихідних даних була встановлена точна адреса бази. 

Судячи з фото, «прильот» стався саме туди. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev