ЗСУ відбили атаку росіян зі сторони Лисичанського НПЗ

Росіяни тиснуть майже із кожного захопленого ними населеного пункту на Луганщині.

Пожежа на Лисичанському НПЗ/Ілюстративне фото з відкритих джерел

Протягом 21 липня окупанти завдали два ракетних та два авіа удари по території області, здійснили п’ять артобстрілів та ще два – із застосуванням мінометів. Про це вранці повідомив голова ЛугОВА Сергій Гайдай.

«Постійним вогневим впливом вони хочуть посунути наших бійців із укріплень і водночас психологічно тиснуть на місцеве населення», — зазначив Гайдай.

За його словами, почастішали авіаційні удари по селах, розташованих на самій адмінмежі Луганщини та Донеччини. Подекуди окупантам вдається наблизитися до позицій ЗСУ настільки, щоб була змога застосувати танковий резерв. Як поблизу Верхньокам’янки. Біля цього населеного пункту регіону постійно точаться бої – росіяни намагаються вийти на адмінмежу Луганської області.

Вчора Збройним силам вдалося зупинити штурмові дії окупантів, які атакували з території Лисичанського НПЗ, – ворог зазнав втрат та відійшов.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev