ЗСУ відбили атаки російської армії поблизу дев'яти населених пунктів на Донбасі, — зведення Генштабу

Підрозділи Збройних сил України за минулу добу відбили атаки російської окупаційної армії в районах дев'яти населених пунктів Донецької та Луганської областей.

ЗСУ відбили атаки російської армії поблизу дев'яти населених пунктів на Донбасі. Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом минулого дня російські окупанти намагалися наступати в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Кліщіївка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське, Опитне та Мар’їнка Донецької області. Атаки противника були успішно оббиті. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, опублікованому сьогодні, 20 жовтня.

Також підрозділи Сил оборони України відбили наступ російських військ у районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

У Генеральному штабі зазначають, що противник продовжує намагатися утримати раніше захоплені території України та зосереджує свої зусилля на стримуванні дій ЗСУ.

Війська противника обстрілює позиції Сил оборони вздовж усієї лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних позицій і проводить повітряну розвідку на окремих ділянках фронту.

Минулої доби російські війська завдали 11 ракетних і 28 авіаційних ударів. Противник також здійснив не менше 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev