У Торецьку поліцейські викрили 12 прихильників «руського міру» за добу

Серед них — як колаборанти, так і коригувальники ворожого вогню. 

Фото: Олексій Білошицький

У прифронтовому Торецьку за добу патрульні поліцейські велику кількість колаборантів та коригувальників. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у своєму Фейсбуці.

«Торецьк — 4 км від лінії фронту «руського міру» І тут патрульні також виявляють колаборантів та коригувальників. Сьогодні їх 12. Ні, не присяжних, як у цивілізованих країнах. А дванадцять прихильників вонючого «руського міру», — написав він. 

У телефонах затриманих виявили численні листування з іноземними абонентами, в соцмережах — ворожі групи, де ті демонстрували свою прихильність до країни-агресора.

А також, фото та відео техніки Збройних сил України, скріншоти міток на Google-картах.

«Та ще й чимало заробляли на цьому — знайшли перекази коштів з росії. Недокраїни, яка спотворила життя та землі України. Надалі з ними «попрацюють» відповідні служби», — наголосив Білошицький. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev