ВІДЕО. Бойовики "ДНР" викрали пенсіонерів під час рибалки на лінії розмежування

Для двох пенсіонерів з прифронтового села Гранітне у Волноваському районі звична рибалка обернулася полоном у бойовиків так званої «ДНР».

Пенсіонер розповів про тортури в полоні бойовиків «ДНР»

Від позицій терористичної «ДНР» село Гранітне відділяє ріка Кальміус. Лінія розмежування проходить чрез водойму, повідомляє ІА «Вчасно».

Для місцевих жителів рибалка - не просто звичне хобі. З початком війни для багатьох вона стала можливістю прогодувати себе і свої сім'ї.

У вересні 2017 року двоє місцевих пенсіонерів потрапили у полон бойовиків «ДНР. Терористи викрали чоловіків, коли ті рибалили на звичному для себе місці.

«Ми намагалися пояснити, що всього лише звичайні рибалки і постійно сюди ходимо, та нас не слухали», - розповідає один з полонених.

У заручниках бойовиків чоловіки пробули кілька днів. Учасники угруповань намагалися приписати звичайним рибалкам участь у диверсійній групі і вибивали з них необхідні свідчення.

Після кількох днів полону рибалок все-таки відпустили. Вони змогли дістатися додому. Зараз чоловіки з жахом згадують те, що їм довелося пережити «на підвалах «ДНР».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev