На Донбасі загинув один український захисник, ще одного поранено

Унаслідок ворожих обстрілів в зоні проведення АТО загинув один український захисник, ще одного було поранено.

Фото з відкритих джерел

На луганському напрямку із настанням сутінок бойовики з гранатометів обстріляли оборонців Станиці Луганської та Луганського.

На донецькому напрямку у другій половині доби градус напруги перемістився до околиць Авдіївки, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Тут, по позиціях ЗСУ, противник неодноразово вів вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Також деякі ділянки біля цього прифронтового міста обстрілював ворожий снайпер. Окрім того, окупанти з піхотного озброєння вели вогонь по оборонцях Кам’янки, Пісків і шахти Бутівка. На приазов’ї російські найманці не давали спокою захисникам Гранітного, яких турбували зі стрілецької зброї.

Загалом за минулу добу зафіксовано 30 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

На жаль, унаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, ще одного було поранено.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev