За добу рятувальники Донеччини понад 20 разів витягали легковий і міський транспорт зі снігових пасток

На території Донецької області рясний снігопад завдав чималих клопотів не тільки комунальним службам міста, але й власникам легкових автомобілів, міського автотранспорту, звичайним перехожим.

Фото: ДСНС у Донецькій області

Внаслідок погіршення погодних умов, фахівці служби порятунку понад 20 разів допомогли водіям та місцевому населенню, які 24 січня через негоду опинилися в снігових пастках, повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області. 

Найнапруженіша ситуація спостерігалася у містах Краматорськ, Слов’янськ та Торецьк. У Краматорську рятувальники за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли автобус «Богдан» зі снігового замету. Також витягли автомобіль швидкої медичної допомоги зі снігової пастки.

У Слов'янську бійцям ДСНС довелося 5 разів допомагати водіям визволяти їх автотранспорт. У Торецьку рятувальники витягли автомобіль «ГАЗЕЛЬ» на розчищену ділянку дороги. Також визволили зі снігової пастки автобус.
Складної була ситуація й на дорогах у м. Покровськ, Мар’їнка, Бахмут, Світлодарськ та Костянтинівка. Рятувальники цих міст 9 разів вилучали легкові та вантажні транспортні засоби зі снігових наметів.
Аналогічна допомога по вилученню автівок проводилася у Бахмутському, Волноваському, Костянтинівському та Мар' їнському районах.
Рятувальники Донеччини продовжують працювати у посиленому режимі для своєчасного та оперативного надання допомоги всім, хто через негоду опинився у скрутному становищі.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev