«Країна моїх мрій»: на Луганщині відбудеться флешмоб з написання колективного роману

На Луганщині стартує акція «Колективний роман в есеях «Країна моїх мрій».

Фото: hubpages.com

Станиця Луганська цьогоріч ініціює написання колективного роману в есеях «Країна моїх мрій». Щоб долучитися до акції потрібно написати есей на тему «Про яку країну я мрію і Чому не втомлююся (мріяти, радіти, насолоджуватися життям, кохати, турбуватись про інших)».

Есей – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію, висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу та не претендує на вичерпне й визначальне трактування теми. В есеї на перший план виходить особистість автора.

Твір не повинен перевищувати 1500 знаків. Також потрібно зробити аудіозапис (до трьох хвилин), викласти на Фейсбук із хештегом #Країнамоїхмрій.

Роботи необхідно буде надіслати з позначкою «Країна моїх мрій» на адресу: [email protected] текст есею, аудіофайл (за бажанням – відео), фото автора та коротку інформацію про нього.

Старт флешмобу в День рідної мови - 21 лютого.

Фінал акції та відзначення найкращих есеїстів відбудеться на Фестивалі Миру у Станиці Луганській.

Одна з ініціаторок флешмобу, Тетяна Демащенков в ефірі «Громадського радіо» розповіла, що новели для конкурсу вже надійшли і з окупованого Луганська: «Пишуть вони про те, що Україна єдина і вони дуже сподіваються на нашу перемогу, прагнуть до миру, чекають на Україну в Луганську».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev