Тризуб гуртує: мешканці Донеччини можуть взяти участь у флешмобі до 100-річчя Герба України

Мешканців Донеччини запрошують приєднатись до всеукраїнського флешмобу до 100-річчя головного символу України.

Учнівський та педагогічний колектив ЗОШ №4 Покровської міської ради Донецької області приєднався до флешмобу «Тризуб гуртує»

З 22 по 25 березня 2018 року в Україні відбудеться масштабний флешмоб«Тризуб гуртує», присвячений 100-річчю головного символу країни.

В рамках флешмобу українцям пропонують розміщувати на своїх сторінках у Фейсбук світлини із зображенням Державного Герба України та подальшу публікацію цих світлин на новоствореній сторінці у ФБ з хештегом #Тризубгуртує.

Зображення тризуба на світлині може бути у будь-якій формі – фотографування на фоні Герба; тримання в руках аркуша із зображенням державного символа України; закріплений значок на одязі; одяг із зображенням тризуба, самоорганізація певної кількісті осіб в утворенні зображення тризуба, зображення Державного Герба України тощо. На світлинах обов’язково має бути зазначено місце та країну, де вона зроблена, а також додано хештег #Тризубгуртує.

До акції вже доєднались учні та педагоги деяких шкіл на Донеччині.

Учасники флешмобу "Тризуб гуртує" / фото з соцмереж Учасники флешмобу "Тризуб гуртує" / фото з соцмереж

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev