Рупори «референдуму»: зрадники з окупованої Луганщини, які прислужують ворогу

Мешканці тимчасово окупованої території перейшли на сторону ворога, долучились до інформаційної пропаганди та взяли участь у створенні роликів із закликами йти голосувати на «референдум».

Справа - Олексій Чумак та Олена Болдарєва, зліва - Наталія Галагурич та Марина Хрипко

Міловчанка Марина Хрипко ще за декілька тижнів до повномасштабного вторгнення поширювала у соцмережах світлини у вишиванці. Натепер жінка активно співпрацює із окупантами та веде пропагандистську діяльність на їх користь, зокрема брала участь у створенні пропагандистських роликів, де закликала людей йти на «референдум». 

«Мы все на пороге очень важного исторического и политического события: вхождения в состав российской федерации. Я готова сделать свой выбор, потому что мне не безразлична судьба моей республики. Горжусь республикой. Иду на референдум», — розказала Хрипко.

На Біловодщині на сторону окупанта перейшов колишній журналіст Олексій Чумак. Експрацівник газети «Вісті Біловодщини» відразу після вторгнення перейшов на сторону ворога і наразі веде активну пропагандистську діяльність, зокрема, агітуючи брати участь у «референдумі». 

Активність у закликах до участі в незаконному референдумі також проявили колишня працівниця Біловодської селищної ради Олена Болдарєва та мешканка громади Наталія Галагурич.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev